Käyttöehdot


Käyttöehdot "RadioKanavat-Suomi.com"

Nämä käyttöehdot selittävät ehdot, jotka koskevat pääsyäsi RadioKanavat-Suomi.com-palveluun ja sen käyttöä, ja ne muodostavat oikeudellisesti sitovan sopimuksen sinun ja RadioKanavat-Suomi.com:n välillä.

Lue nämä ehdot huolellisesti. Käyttämällä RadioKanavat-Suomi.com-palvelua tai lähettämällä mitä tahansa sisältöäsi (kuten on määritelty alla) palvelun kautta, vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja sitoutuneeni noudattamaan kaikkia tämän sopimuksen ehtoja. Tämä sopimus on laillinen sopimus sinun ja RadioKanavat-Suomi.com:n välillä, ja sen ehdot koskevat sinua riippumatta siitä, oletko rekisteröitynyt käyttäjä tai vierailija, joka käyttää Sovelluksia (kuten on määritelty alla). Jos et hyväksy tätä sopimusta, älä käytä "RadioKanavat-Suomi.com" -palvelua.

Voimme muuttaa näitä ehtoja ajoittain, joten tarkista ne säännöllisesti.

 

1. Palvelu

"RadioKanavat-Suomi.com" on radion digitaalinen vastine. Se koostuu radioasemahakemistosta, joka on suunniteltu helpottamaan radio-ohjelmien löytämistä verkkosivuillamme olevista lähetyksistä tai radiolähteistä tai mistä tahansa mobiililaitteille, tietokoneille tai ajoneuvon sisäisille järjestelmille saatavilla olevista ohjelmistosovelluksista. "RadioKanavat-Suomi.com" ei ole lähetystoiminnan harjoittaja, ja sen hakemistopalvelu yksinkertaisesti ohjaa käyttäjät tiettyjen sisällöntuottajien luo heidän julkisten palveluidensa mukaan. "RadioKanavat-Suomi.com" on välittäjä, joka yhdistää (sisäänrakennettujen hyperlinkkien kautta) käyttäjät Internetin kautta lähettäviin radioasemiin. "RadioKanavat-Suomi.com" ei omista mitään listaamistaan ​​brändeistä eikä vaadi oikeuksia kuuntelijoiden käyttöön. "RadioKanavat-Suomi.com" noudattaa sovellettavia lakeja ja kunnioittaa täysin kolmansien osapuolten oikeuksia. "RadioKanavat-Suomi.com" ei ole vastuussa sisällöstä, jota jokin luetteloitu radioasema lähettää. 

 

2. Palvelun muutokset

"RadioKanavat-Suomi.com" voi muuttaa, lisätä tai poistaa palvelunsa ominaisuuksia ja toimintoja ilman ennakkoilmoitusta. "RadioKanavat-Suomi.com" voi oman harkintansa mukaan lopettaa osan tai kaikki Palvelun ominaisuudet milloin tahansa (mukaan lukien uudet päivitykset). "RadioKanavat-Suomi.com" ei ole vastuussa mistään muutoksista, palvelun keskeyttämisestä tai lopettamisesta. Jos et ole tyytyväinen palveluun tehtyihin muutoksiin, ainoa vaihtoehtosi on olla käyttämättä "RadioKanavat-Suomi.com" -palvelua.

 

3. Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö on saatavilla osoitteessa https://radiokanavat-suomi.com/tietosuojakaytanto tai Appsissa, ja se säätelee tapaa, jolla RadioKanavat-Suomi.com kerää, käyttää, ylläpitää ja paljastaa käyttäjiltä kerättyjä tietoja. Tämä tietosuojakäytäntö koskee sovelluksia ja kaikkia "RadioKanavat-Suomi.com" -palvelun tarjoamia tuotteita ja palveluita. Lue se huolellisesti ennen Palvelun käyttöä. Käyttämällä "RadioKanavat-Suomi.com" -palvelun tarjoamaa palvelua hyväksyt tietosuojakäytäntömme ehdot ja vakuutat, että ymmärrät vaihtoehdot, jotka "RadioKanavat-Suomi.com" tarjoaa sinulle henkilötietojesi suhteen.

 

4. Palvelun käyttö

Palvelumme tarjotaan vain henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön, etkä voi siirtää "RadioKanavat-Suomi.com" -palvelua kolmannelle osapuolelle. Sitoudut olemaan myymättä, alilisensoimatta, siirtämättä, vuokraamatta tai käyttämättä RadioKanavat-Suomi.com-palvelua kaupallisiin tarkoituksiin kokonaan tai osittain. Hyväksyt, että et käytä "RadioKanavat-Suomi.com" -palvelua millään laittomalla tavalla etkä yritä saada luvatonta pääsyä siihen (muokkaamalla, mukauttamalla tai hakkeroimalla sitä). Henkilötietojen kerääminen tai säilyttäminen muista käyttäjistä ilman heidän nimenomaista lupaansa on ehdottomasti kielletty.

Kun käytät Palvelua mobiililaitteen kautta, langattoman operaattorisi vakiomaksuja, tiedonsiirtomaksuja ja muita maksuja voidaan soveltaa, ja hyväksyt, että olet yksin vastuussa kaikista tällaisista maksuista ja maksuista.

 

5. Kolmannen osapuolen sisältö

Kolmannen osapuolen sisällön määritelmä

"Kolmannen osapuolen sisältö" tarkoittaa:

• Lähetetyt radio-ohjelmat, podcastit tai muu äänisisältö, jonka RadioKanavat-Suomi.com-palvelu mahdollistaa sinun kuuntelemisen;

• Kaikki valokuvat, kuvat, grafiikat, äänitallenteet, musiikkiteokset, albumin kuvat, tiedot, tiedot, palaute, ehdotukset, teksti, sisältö ja muu materiaali, jonka kolmas osapuoli voi tallentaa, ladata, julkaista, julkaista, lähettää, toimittaa tai asettaa saataville tai muutoin siirtää;

• Kaikki linkit tai muu pääsy Internetin verkkosivustoille ja resursseihin;

Kolmannen osapuolen sisältö on tekijänoikeuksilla suojattua ja suojattua.

Ymmärrät ja hyväksyt, että kolmannen osapuolen sisältö voi olla tekijänoikeudella suojattua materiaalia, joka on sen toimittaneen kolmannen osapuolen. Tästä syystä palvelumme kautta käytettyä sisältöä, joka on suojattu tekijänoikeudella ja muilla sovellettavilla laeilla, ei saa kopioida, käyttää johdannaisteosten valmistukseen, esittää julkisesti tai näyttää julkisesti tai levittää ilman sisällön toimittaneen kolmannen osapuolen kirjallista lupaa. paitsi sovellettavan lain sallimissa rajoissa.

Kolmannen osapuolen sisältöä voidaan lähettää käyttämällä erilaisia ​​kopiosuojamekanismeja, jotka on suunniteltu suojaamaan kyseisen kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia. Nämä kopiosuojausmekanismit voivat rajoittaa tai häiritä OnlineRadioFM.in-palvelun kykyä toistaa kolmannen osapuolen sisältöä.

Ymmärrät, että "RadioKanavat-Suomi.com" ei voi vaikuttaa kolmansien osapuolten päätöksiin ottaa käyttöön tällaisia ​​kopiosuojamekanismeja. Hyväksyt, että "RadioKanavat-Suomi.com" ei ole vastuussa sinun tai minkään kolmannen osapuolen mahdollisuudesta käyttää tai kuunnella mitä tahansa kolmannen osapuolen sisältöä kopiosuojausmekanismin vuoksi.

Tekijänoikeussuojamekanismeista johtuen sisällön poimiminen, poistaminen tai muutoin muokkaaminen tai millään tavalla sen tekeminen on ehdottomasti kiellettyä. Jokainen yritys tehdä niin voi johtaa vastuuseen ja tilisi jäädyttämiseen tai lopettamiseen.

Emme ole vastuussa Kolmannen osapuolen sisällön luonteesta.

Palvelun avulla voit kuunnella ja käyttää kolmannen osapuolen sisältöä, jota RadioKanavat-Suomi.com ei voi ohjata toimituksellisesti tai ohjelmoida. Emme ole vastuussa Kolmannen osapuolen sisällön luonteesta.

Ymmärrät myös, että:

• "RadioKanavat-Suomi.com" -palvelu ei takaa pääsyä, nauhoitusta, kuuntelua tai katselua minkään kolmannen osapuolen sisältöön;

• Kolmannen osapuolen sisältö ei ole RadioKanavat-Suomi.com:n hallinnassa, eikä RadioKanavat-Suomi.com-palvelu ole vastuussa tällaisesta kolmannen osapuolen sisällöstä eikä tue sitä;

• Kolmannen osapuolen sisällöntarjoajat voivat muuttaa tai poistaa kolmannen osapuolen sisältöä tai aikatauluja milloin tahansa;

 

6. Sinun sisältösi

Lähettämällä sisältösi RadioKanavat-Suomi.com-palveluun tai sen kautta hyväksyt ja täten myönnät RadioKanavat-Suomi.com.inille maailmanlaajuisen, ei-yksinomaisen, peruutettavan, rojaltivapaan, täysin maksetun, alilisensoitavan ja siirrettävän lisenssin käyttää, muokata, jäljentää, jakaa. , näyttäminen, julkaiseminen, lähettäminen, yleisön saataville asettaminen, pääsyn tarjoaminen, lähettäminen, sisältöösi perustuvien teosten valmistelu.

Sinulla on oltava oikeus myöntää oikeudet sisältöösi. Et saa ladata sisältöäsi "RadioKanavat-Suomi.com"-palveluun tai sen kautta, ellet ole tekijänoikeuksien omistaja tai sinulla on täysi oikeus myöntää oikeuksia kaikkiin sisältösi osiin, jotka aiot ladata tai lähettää "RadioKanavat-Suomi.com"-palveluun. "Palvelu. sisään".

Sisällön määrittäminen

"Sinun Sisältösi" tarkoittaa yleensä grafiikkaa, kuvia, valokuvia, äänitallenteita, musiikkiteoksia, dataa, tietoa, palautetta, ideoita, kommentteja, ehdotuksia, tekstiä, sisältöä tai muuta materiaalia, jonka julkaiset "RadioKanavat-Suomi.com" yhteydessä tai sen yhteydessä. Palvelu. .in".

 
7. Mainonta, sponsorointi ja kumppanuus

Saatamme näyttää mainoksia kolmannen osapuolen tuotteista ja/tai palveluista tai muusta mainosmateriaalista Palvelun kautta. Osallistumisesi minkä tahansa kolmannen osapuolen mainostajien promootioihin RadioKanavat-Suomi.com-palvelun kautta on vain sinun ja tällaisen kolmannen osapuolen välinen asia, ja osallistumisesi koskee kyseiseen mainokseen tai promootioon liittyviä ehtoja. Käyttämällä "RadioKanavat-Suomi.com" -palvelua hyväksyt, että "RadioKanavat-Suomi.com" ei ole vastuussa mistään vahingoista tai menetyksistä, jotka ovat aiheutuneet osallistumisesta näihin kampanjoihin.

Sama koskee kaikkia RadioKanavat-Suomi.com-sivustolla näkyviä linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille (eli verkkosivustoille, jotka eivät ole RadioKanavat-Suomi.com:n omistamia tai ylläpitämiä).

 

8. Palvelun päättyminen

Voit lopettaa tilisi ja Palvelun käyttöoikeutesi milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa info@radiokanavat-suomi.com. RadioKanavat-Suomi.com:llä on kuitenkin oikeus välittömästi keskeyttää tai lopettaa tilisi milloin tahansa, mistä tahansa syystä tai ilman syytä, ilmoittamalla siitä sinulle tai ilmoittamatta siitä sinulle. RadioKanavat-Suomi.com voi myös poistaa sisältösi RadioKanavat-Suomi.com-palvelussa (jos sellaista on) pysyvästi milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

 

9. Immateriaalioikeudet ja lisenssit

Kaikki Palvelun mahdollisesti tarjoamat ohjelmistot sisältävät omistusoikeudellisia ja luottamuksellisia tietoja, jotka on suojattu sovellettavien immateriaalioikeuslakien mukaisesti. RadioKanavat-Suomi.com-palvelu antaa sinulle henkilökohtaisen ja ei-yksinomaisen oikeuden ja lisenssin käyttää näitä ohjelmia vain henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen RadioKanavat-Suomi.com-palvelun käyttöön. RadioKanavat-Suomi.com pidättää kaikki muut oikeudet, joita ei ole nimenomaisesti myönnetty tässä.

 Et saa käyttää "RadioKanavat-Suomi.com" -palvelua tietojen louhinnan, kaavin tai vastaavien tiedonkeruu- tai poimintamenetelmien suorittamiseen. Palvelun muu käyttö kuin tässä nimenomaisesti sallittu on ehdottomasti kielletty.

"RadioKanavat-Suomi.com" kunnioittaa ja suojaa muiden tekijänoikeuksia ja immateriaalioikeuksia ja ottaa tämän asian erittäin vakavasti. Pyydämme myös käyttäjiämme tekemään samoin: kunnioittamaan kolmansien osapuolten oikeuksia!

Immateriaalioikeuksien loukkaamista ei hyväksytä RadioKanavat-Suomi.com-palvelussa. RadioKanavat-Suomi.com poistaa Palvelusta immateriaalioikeuksien omistajan tai sen edustajan pyynnöstä kaiken materiaalin, jonka uskomme loukkaavan kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksia, kun sitä käytetään RadioKanavat-Suomi.com-palvelun kautta.

"RadioKanavat-Suomi.com" voi myös poistaa kaiken minkä tahansa käyttäjän julkaiseman kolmannen osapuolen sisällön saatuaan enemmän kuin kaksi poistoilmoitusta. "RadioKanavat-Suomi.com" voi kuitenkin sulkea minkä tahansa käyttäjän tilin saatuaan yhden ilmoituksen väitetystä loukkauksesta.

 

10. Menettely väitetystä rikkomuksesta ilmoittamiseksi

Jos uskot, että mitä tahansa RadioKanavat-Suomi.com-palvelussa lueteltua sisältöä on käytetty tai hyödynnetty tavalla, joka loukkaa immateriaalioikeuksiasi, sinun on lähetettävä viipymättä "ilmoitus väitetystä loukkauksesta" osoitteeseen RadioKanavat-Suomi.com osoitteessa online info@radiokanavat-suomi.com .

Tehokkuuden takaamiseksi muista sisällyttää ainakin tunnistetiedot tietystä materiaalista, jonka väitetään loukkaavan, sellaisen henkilön fyysinen tai sähköinen allekirjoitus, joka on valtuutettu toimimaan väitetysti loukkaavan materiaalin omistajan puolesta, ja tiedot, jotka sallii "RadioKanavat-Suomi.com" vastata sinulle, kuten osoitteen, puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.