Radio Dei Helsinki

89,0 (101,9)

Radio Dei Helsinki
3 0

Radio Dei Helsinki on kristillinen radiokanava, joka tarjoaa kuulijoilleen laadukasta hengellistä musiikkia, Raamatun opetuksia, rukousta sekä erilaisia ohjelmia hengellisestä kasvusta ja lähimmäisenrakkaudesta. Kanavan tarjonta koostuu monipuolisista ohjelmista, joissa käsitellään mm. kirkon ajankohtaisia tapahtumia, lähetystyötä, perheohjelmia sekä nuorisotyötä. Radio Dei Helsinki edustaa suomalaista kristillisyyttä ja tukee yhteisöllisyyttä tarjoamalla kuulijoilleen mahdollisuuden osallistua erikoisohjelmiin ja tapahtumiin sekä kuulla merkittäviä puhujavieraita.

Iskulause: "25 vuotta toivoa"

Muoto: Henkistä musiikkia.

89,0 (101,9)

Perustettu: 3. marraskuuta 1997

Yhteystiedot

Kommentteja

 • Hilkka
  Ylipäätään se että Radio Dei alkoi kuulumaan täällä meidän alueella (pohjois-pohjanmaa).aluksihan se kuului vain pääkaupunkiseudulla.se kuuluu nyt jokaiseen päivääni.olen saanut myös vinkata muille tutuille että kuunteleppas Radio Deitä.on muuten hyvä kristillinen radiokanava.🙏❤️.
 • Sini
  Mukana 🙏🙏 ihmisten mielenterveyden puolesta 🙏🙏 nyt varsinkin ajankohtainen aihe, kun teemapäivä on 🙏🙏
 • Maarit
  Minulla oli viime kesänä kiva naapurikokemus, kun olin kolme viikkoa reissussa ja ihmettelin, kuka katselisi parvekekukat. Nuori naapuri lupasi auttaa. Päädyttiin roudaamaan kukat hänen parvekkeelleen. Vastapäisessä talossa asui tytön äidin ystävä, joka ihmetteli parvekkeelle ilmestyneitä kukkia ja kyseli äidiltä, mikä kukkavillitys tytölle oli tullut.
 • Pia
  Olispa ollut vasta 17 päivä, niin olisin päässyt kuuntelemaan😔. Varmasti on upea konsertti😃!
 • Jouni
  Saa muista rukouksin Jouni 4ihmistä jotka eivät tunne Jumala vielä Risto loukannut käden ja ei tunne Jumala vielä