Radio Dei Kajaani

100,0 FM

Radio Dei Kajaani
3 1

Radio Dei Kajaani on kristillinen radiokanava, joka tarjoaa monipuolista sisältöä niin musiikin kuin puheohjelmienkin muodossa. Kanava pyrkii tarjoamaan kuulijoilleen positiivista ja rakentavaa sisältöä, joka rohkaisee ja tukee elämän eri tilanteissa. Musapuolella Radio Dei Kajaani soittaa monipuolisesti eri genrejen kristillistä musiikkia, aina kevyestä popista hengelliseen musiikkiin ja gospelista rockiin. Puheohjelmat sisältävät ajankohtaisia keskusteluja, hengellisiä pohdintoja, raamatunopetusta sekä henkilöhaastatteluja. Ohjelmatarjonta on suunnattu kaikenikäisille ja erilaisista elämäntilanteista tuleville kuulijoille.

Iskulause: "25 vuotta toivoa"

Muoto: Henkistä musiikkia.

100,0 FM

Perustettu: 3. marraskuuta 1997

Yhteystiedot

Kommentteja

 • Annukka
  Tunnetaidoista tulee sellainen ajatus mieleen, että niissäkin pätee tämä "on vaikea kauhalla antaa, jos on itse lusikalla saanut". Tämä pitää paikkaansa esimerkiksi suomalaisessa kasvatuksessa, jossa sodanjälkeinen sukupolvi ei varmaankaan paljon saanut äidin ja isän syliä, kun piti (maalla) auttaa tilan töissä. Näistä lapsista kasvoi vanhempia, joiden on voinut olla vaikea tunnistaa ja osoittaa omia tunteita, saati opettaa niiden kanssa elämistä lapsilleen. Poikkeuksia toki on.
 • Peter
  Hämmästyttävää että Ruotsissa elokuva on ollut top ykkösenä kuukauden ja Norjassa top kakkonen. Mutta Suomessa... yksi tähti... kertoo paljon Suomen moraalisesta romahduksesta ja ehkä jopa myös kristittyjen hajanaistumisesta. Enään ei pidetä yhtä eikä saada sanomaa julkisiuteen. Ateismi jyrää ja niittää. Miten rappiotila korjataan? Samalla keinolla kuin Ukrainassako..? Surullista jos siihen pitää päätyä.
 • Ulla Aurio
  Pia ja Kirsi, Iso kiitos äskeisestä keskustelustanne. Upeat naiset tärkeällä asialla. Ajatuksenne olivat antoisaakin antoisampi "aamupala".
 • Piipo
  "määkin"haluaisin joskus käydä siellä,sinä Kirsi olet niiden onnellisten joukossa joka pääset matkustelemaan,siunausta seuraavalle matkallesi
 • Lisa
  Yleensä rukoilen iltarukouksen yhteydessä. Aloitan aina " Levolle lasken Luojani..." ja sen jälkeen kaikki muut asiat, lasten, sukulaisten, ystävien ja Ukrainan puolesta. Usei rukoilen pieniä rukouksia keskellä päivää jotain tehdessä tai kadulla kulkiessa. Uskon että Pyhä Henki vaikuttaa näihin rukouksiin ja antaa niitä. Ja kun en jaksa tai muista rukoilla, Henki itse rukoilee sanomattomilla huokauksilla.