Radio Dei Kajaani

100,0

logo Radio Dei Kajaani
3 1

Radio Dei Kajaani on kristillinen radiokanava, joka tarjoaa monipuolista sisältöä niin musiikin kuin puheohjelmienkin muodossa. Kanava pyrkii tarjoamaan kuulijoilleen positiivista ja rakentavaa sisältöä, joka rohkaisee ja tukee elämän eri tilanteissa. Musapuolella Radio Dei Kajaani soittaa monipuolisesti eri genrejen kristillistä musiikkia, aina kevyestä popista hengelliseen musiikkiin ja gospelista rockiin. Puheohjelmat sisältävät ajankohtaisia keskusteluja, hengellisiä pohdintoja, raamatunopetusta sekä henkilöhaastatteluja. Ohjelmatarjonta on suunnattu kaikenikäisille ja erilaisista elämäntilanteista tuleville kuulijoille.

Iskulause: "25 vuotta toivoa"

Muoto: Henkistä musiikkia.

Perustettu: 3. marraskuuta 1997

Yhteystiedot

Kommentteja

 • Ulla Aurio
  Pia ja Kirsi, Iso kiitos äskeisestä keskustelustanne. Upeat naiset tärkeällä asialla. Ajatuksenne olivat antoisaakin antoisampi "aamupala".
 • Piipo
  "määkin"haluaisin joskus käydä siellä,sinä Kirsi olet niiden onnellisten joukossa joka pääset matkustelemaan,siunausta seuraavalle matkallesi
 • Lisa
  Yleensä rukoilen iltarukouksen yhteydessä. Aloitan aina " Levolle lasken Luojani..." ja sen jälkeen kaikki muut asiat, lasten, sukulaisten, ystävien ja Ukrainan puolesta. Usei rukoilen pieniä rukouksia keskellä päivää jotain tehdessä tai kadulla kulkiessa. Uskon että Pyhä Henki vaikuttaa näihin rukouksiin ja antaa niitä. Ja kun en jaksa tai muista rukoilla, Henki itse rukoilee sanomattomilla huokauksilla.
 • Heikki
  Kiitos tästä aamusta ja Jarkko Tammisen imitaatioista. Kunnon nauru tuo valoa perjantaihin 😁 Olipa vielä ”Leo Meiler” tullut käymään studiossa 😁
 • Pirkko
  Siunaus kaikille koulunkäynnin aloittaville ja jo aloittaneille, isoille ja pienille 🙏🙏🙏💙
 • Hilkka
  Ihanan hauska ohjelma tänä aamuna.KIITOS.tuo Karolan nauru kyllä on yliveto.ja elämässä niin paljon vaikeita aikoja ja hetkiä.vertaistukea varmaan monelle meistä .Siunattuja päiviä kaikille kuulijoille!