Yle Radio Suomi Kajaani

98,9 FM

logo Yle Radio Suomi Kajaani
4 0

Yle Radio Suomi Kajaani on alueellinen radiokanava, joka tarjoaa uutisia, ajankohtaisia ​​keskusteluja ja monipuolista musiikkia. Kanava on suunnattu pääasiassa Kainuun alueen asukkaille, mutta sen kuuntelijakunta ulottuu myös laajemmalle alueelle. Ohjelmisto on monipuolinen ja tarjoaa kuulijoilleen ajankohtaista tietoa paikallisista tapahtumista, taloudesta ja politiikasta. Kanava lähettää myös viihdeohjelmia ja keskusteluja, jotka käsittelevät muun muassa kulttuuria, urheilua ja terveyttä. Yle Radio Suomi Kajaanin musiikkiohjelmat tarjoavat laajan valikoiman musiikkia eri aikakausilta ja eri genreistä. Kanavan musiikkitarjonta sisältää niin klassista musiikkia kuin pop- ja rock-musiikkiakin. Musiikkiohjelmien lisäksi kanava lähettää myös musiikkiuutisia ja musiikkiin liittyviä keskusteluja.

Iskulause: "Aina suorana, aina läsnä"

Muoto: rock, Pop.

Omistaja: Yleisradio

Yhteystiedot

Kommentteja

 • Anne
  Hakaniemen halli on jäänyt opiskeluaikana hyvin mieleen. Siellä oli ystävällinen palvelu ja täytyypä ottaa kohteeksi käydä katsomassa, kun stadiin tulee asiaa.
 • Aino
  Uskomaton taito tiivistää illan hauskan ohjelman sisältö ja kuvittaa se näin kauniisti ja huumorilla❣️👍🏻
 • Pekka
  Ylellä on "uudistuksessaan" typeryys huipussaan. Lopetetaan laatuohjelmat ja tuotetaan verovaroin samaa soopaa kuin kaupalliset kanavat.
 • Jari
  Selväkielisesti tämä tarkoittaa sitä, että toimitettujen musiikkiohjelmien kato Radio Suomesta jatkuu, mikä on todella harmillista. Iso KIITOS Kalevi Pollarille Radio Suomen parhaista ohjelmista!