Radio Dei Kokkola

91,8

Radio Dei Kokkola
3 0

Radio Dei Kokkola on paikallinen kristillinen radiokanava, joka keskittyy lähetyksissään uskontoon, hengellisyyteen, ja kristillisiin arvoihin. Radiokanavan ohjelmistossa korostuvat Raamattu, jumalanpalvelukset, rukous, musiikki, lähetystyö, ja evankeliointi. Monipuolinen ohjelmisto sisältää kristillisiä aiheita käsitteleviä ohjelmia, joissa esiintyjät puhuvat erilaisista näkökulmista uskon ja henkisen hyvinvoinnin teemoista. Radiokanavan henkilökunta on ystävällistä ja ammattitaitoista, ja he pyrkivät edistämään yhteisöllisyyttä. Radio Deillä on myös erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja, jotka järjestetään yleisön iloksi ja joiden avulla edistetään kristillistä arvomaailmaa.

Iskulause: "25 vuotta toivoa"

Muoto: Henkistä musiikkia.

91,8

Perustettu: 3. marraskuuta 1997

Yhteystiedot

Kommentteja

 • Kari
  Mielenkiintoinen haastattelu. Pappien työuupuminen käsiteltiin nopeasti ja jäinkin kaipaamaan siitä osiosta enemmän eri muuttujien kanssa vertailua syy-seurauksista.
 • Eero
  Miksi pappisvihkimys haetaan nimenomaan Venäjältä? Eikö tähän tarkoitukseen löydy maailmalta muita ystävyyskirkkoja? Kansanlähetyksen ja Sleyn ystäviin kuuluu vielä sodan kokeneita sekä paljon "boomereita" eli sodan kokeneiden lapsia. Heistä varmasti tuntuu pahalta Venäjä-kortin käyttäminen kirkkopolitiikassa.
 • Anne
  Radio Dei on ollut minulle suuri lohdutus vaikeina hetkinä.Viimeksi kun tulin itkien veljeni luota hoitokodista,kun hän ei tunnistanut minua.Sanoi että olen tutun näköinen.Hän on elävässä uskossa 12 v.saakka ja nyt 59 v.Autoa ajaessani itkin ja Radiodeistä kuului laulu Lasse Heikkilä: Liian kylmät tuulet.Laulu lohdutti ja ilahdutti surun keskellä.En sure veljeni tilaa sillä hän on uskova mutta viikossa meni muisti.Koko prosessi alkoi jo maaliskuussa
 • Ulla-Maaria
  Olin taannoin Espoossa Pekan konsertissa edesmenneen ystäväni kanssa. Se kaikki jäi mieleen varmaan loppuelämäksi. Kiitos, kiitos!
 • Hilkka
  Etupuolelle:minä menen.taka osaan:sinä tulet.kohdataanko iankaikkisuudessa?mukava kuulla äänesi Mikael ja Matias myös.💪😜🥰.