Yle Radio Suomi Kokkola

87,6 FM

Yle Radio Suomi Kokkola
9 1

Yle Radio Suomi Kokkolan kanavalle - luotettavalle radiokanavalle, joka tarjoaa parasta ohjelmistoa suoraan pohjoisesta. Meiltä kuulet ajankohtaiset uutiset paikallisesti ja valtakunnallisesti, mielenkiintoiset haastattelut ja keskustelut eri aiheista sekä monipuoliset musiikkivalikoimat eri tyyleistä ja aikakausilta. Olemme erikoistuneet paikallisuutisiin ja tarjoamme laajan valikoiman ohjelmia, jotka kattavat kaikki elämän osa-alueet, kuten politiikka, talous, kulttuuri, viihde, terveys ja hyvinvointi. Meillä on myös erityisohjelmia eri teemoista ja tapahtumista, kuten urheilusta, festivaaleista ja konserteista. Tarjoamme myös paikallisille artisteille ja bändeille mahdollisuuden esitellä musiikkiaan radiossa.

Iskulause: "Aina suorana, aina läsnä"

Muoto: rock, Pop.

87,6 FM

Omistaja: Yleisradio

Yhteystiedot

Kommentteja

 • Konsta
  Muistoni on heidän keikalta vuonna 2011 Kuopiossa musiikki keskuksella 30 vuotis kiertue ite olin kuuntelemassa niitä hyvällä porukalla olivat
 • Kyösti
  Spontaanisti on sanottava Tero Vaaran Elokuu. Sitä tuli joskus nuorna miesnä kuunneltua paljon. Hemmetin tyylikäs, pelkistetty toteutus ja hieno teksti.
 • Risto
  Rainbow'n Death Alley Driver albumilta Straight Between the Eyes. Siinä kulkee ja etenee myös soolot 😃
 • Allar
  Ei oo sellaisii kumppareita! Täältä löytyy sekä kesä että talvi Sievit! 90 luvun puolessa välissä tutustuttiin ja ystävyytemme jatkuu vieläkin eikä loppua näy! 🤩👍
 • Sirpa
  On siis kevät, kuljen Hakaniemen rantaan jne. Sinä tarjosit vain salmiakkia...Kaunis nuoruuden muisto hetken yksinäisyydestä.