Radio Dei Pori

95,7

Radio Dei Pori
2 0

Radio Dei Pori on kristillinen radiokanava, joka keskittyy vahvasti uskonnolliseen opetukseen ja hengellisyyteen. Raamattu ja rukous ovat tärkeitä teemoja, joita kanava käsittelee säännöllisesti. Musiikki on myös merkittävä osa kanavan ohjelmistoa, ja esiintyjät tarjoavat monipuolista ja inspiroivaa musiikkia kuulijoille. Radio Dei Pori panostaa myös ajankohtaisiin aiheisiin ja keskusteluohjelmiin, jotka käsittelevät eri näkökulmia uskonnollisista ja yhteiskunnallisista kysymyksistä. Hyväntekeväisyys ja yhteisöllisyys ovat myös tärkeitä arvoja, joita kanava edistää ja tukee omalla toiminnallaan.

Iskulause: "25 vuotta toivoa"

Muoto: Henkistä musiikkia.

95,7

Perustettu: 3. marraskuuta 1997

Yhteystiedot

Kommentteja

 • Tuula
  Yleisöäänestyksen voittajaan tyytyväinen. Piispan kirja on liian kallis laittamaan rahojani (laatu -hinta-suhde ei ole kohdallaan, ikävä kyllä.
 • Marju
  Kuuntelen paraikaa Jipun kirjaa, Kun perhonen lakkaa hengittämistä ♥️ puhuttelevaa tekstiä ja luen Hannan kirjaa, Huokaus on Jumalan nimi ♥️ niin koskettavaa ja voimaa antavaa! Olkaa siunatut, te molemmat Jumalan juoksutytöt 💕
 • Marko
  Kun muistin jotakin tänään ajattelen että tulevaisuudessa oon vielä vuoden iloisin ihminen ja en oo vuoden seurakuntalainen kun en oo töissä. Mut tiedän suositusta esikoiset seurakunnasta
 • Samuel
  Kirjastoautossa käyminen monille kehitysvammaisille yksi viikottainen kohokohta. Minusta heidän kanssa on ilo toimia, joka kerta lähden hyvällä mielellä seuraavalle pysäkille. Pysäkkejä joissa kohtaan näitä hyvän tuulisia tyyppejä on Turussa Lausteen Pormestarinkadun toimintakeskus ja Kurjenmäki Toivolan toimintakeskus.
 • Kaija
  Onpa hienoa että Tomin elämän arvot alkaa selkeentymään ja kirkastumaan kun ilta-aurinko valaisee ajallisen matkan määrää!