Radio Dei Rovaniemi

93,4 FM

Radio Dei Rovaniemi
3 0

Radio Dei Rovaniemi - on vuonna 1997 toimintansa aloittanut suomalainen valtakunnallinen kaupallinen kristillinen radiokanava. Pääyleisönä on 25–55-vuotiaat aikuiset. 130 000-160 000 ihmistä kuuntelee meitä joka viikko. Ja yleisesti ottaen tavallisten ja satunnaisten katsojien määrä on yli 733 000.

Iskulause: "25 vuotta toivoa"

Muoto: Henkistä musiikkia.

93,4 FM

Omistaja: Kristillinen Media Oy

Perustettu: 3. marraskuuta 1997

Yhteystiedot

Kommentteja

 • Sirkku
  Maija ja Johanna! ❤ Nämä huikeat edelläkävijät musiikin ja monen muun asian saralla. 💯
 • Anita
  Olen jo aikoja sitten ajatellut, että äänestäisin Haavistoa en puolueen, vaan ulkopoliittisen asiantuntemuksen perusteella. Paljon pitää vettä virrata Kyröönjoes, jotta muutan kantaani. Ihan asialljnen oli kyllä Harkimo tässä tentissä.
 • Tarja
  Paperinen lehti vie voiton. Peruutin juuri digiversion. En viitsi digiversiota selailla. Lukeminen jää joskus kesken enkä löydä enää takaisin. Päivän aikaan käytän niin paljon nettiä ja puhelimen äppejä, että lukemisen iloa katoaa. Paperisen lehden voi napata eri tilanteissa silmien eteen ja jatkaa lukemista. Sen voi myös antaa eteenpäin. 😉
 • Seijamarja
  Kuuntelin keskustelun ja tykkäsin. Ihailen tätä monitaitoista,aktiivista naista. Pari kertaa olen nähnyt hänet TV:ssä Kannuksen seurakunnan jumalanpalveluksessa.
 • Terttu
  Kiitos. Pystyin kuvittelemaan mielessäni matkaa,jonka tein kymmenisen vuotta sitten.