Radio Dei Rovaniemi

93,4 FM

logo Radio Dei Rovaniemi
3 0

Radio Dei Rovaniemi - on vuonna 1997 toimintansa aloittanut suomalainen valtakunnallinen kaupallinen kristillinen radiokanava. Pääyleisönä on 25–55-vuotiaat aikuiset. 130 000-160 000 ihmistä kuuntelee meitä joka viikko. Ja yleisesti ottaen tavallisten ja satunnaisten katsojien määrä on yli 733 000.

Iskulause: "25 vuotta toivoa"

Muoto: Henkistä musiikkia.

Omistaja: Kristillinen Media Oy

Perustettu: 3. marraskuuta 1997

Yhteystiedot

Kommentteja

 • Tarja
  Paperinen lehti vie voiton. Peruutin juuri digiversion. En viitsi digiversiota selailla. Lukeminen jää joskus kesken enkä löydä enää takaisin. Päivän aikaan käytän niin paljon nettiä ja puhelimen äppejä, että lukemisen iloa katoaa. Paperisen lehden voi napata eri tilanteissa silmien eteen ja jatkaa lukemista. Sen voi myös antaa eteenpäin. 😉
 • Seijamarja
  Kuuntelin keskustelun ja tykkäsin. Ihailen tätä monitaitoista,aktiivista naista. Pari kertaa olen nähnyt hänet TV:ssä Kannuksen seurakunnan jumalanpalveluksessa.
 • Terttu
  Kiitos. Pystyin kuvittelemaan mielessäni matkaa,jonka tein kymmenisen vuotta sitten.
 • Hilkka
  Eipä kansakoulussa 1960-luvulla kiusattu ketään.luokalla oli 4 oppilasta ja kaikki tunsi toisensa koko koulussa.mieleen on jäänyt että ruoka annos oli liian iso kun opettaja jakoi ruoan.aprikoosi vispipuuro yökötti.leipää piti jaksaa syödä näkkäri ja pehmeä leipä.ei ois millään jaksanut."Oslo aamiainen oli herkkua:kuuma kaakao ja voilla levitetty ranskanleipä! Kivoja muistoja enimmäkseen kansakoulu ajoilta.Pieni koulu oli turvallinen paikka aloittaa opinpolku.terv:Hilkka Pyhäjoelta.
 • Riitta
  Mä olen nyt valmis lähtemään maauimalaan eli maikkalaan vesijumppaan ekan kerran tänä kesänä ,🏊👣🍓🦋
 • Lea
  Sain Arielilta heinäkuun 5. päivä viestin Messengeriin, jossa pyydettiin minu osoite tietoja. . Olen nyt odotellut Antero Laukkasen kirjaa, joka minulle luvattiin. Miksi kukaan ei vastaa Messenger viestiini?