Radio Dei Seinäjoki

89,4

Radio Dei Seinäjoki
3 0

Radio Dei Seinäjoki on alueellinen radiokanava, joka tarjoaa monipuolista ja inspiroivaa sisältöä kuuntelijoilleen Seinäjoella ja sen lähialueilla. Kanava keskittyy erityisesti musiikkiin, jossa kristilliset arvot ja sanoma ovat vahvasti läsnä. Ohjelmavalikoimaan kuuluu laaja kirjo eri musiikkityylejä, kuten gospel, kristillinen rock, pop, klassinen ja praise & worship. Kanavan ohjelmisto koostuu myös monipuolisista puheohjelmista, jotka käsittelevät erilaisia aiheita, kuten uskoa, hengellisyyttä, perhettä, terveyttä, yhteiskuntaa ja kulttuuria. Ohjelmissa esiintyy paikallisia ja valtakunnallisia asiantuntijoita, haastateltavia ja ajankohtaisia vieraita, jotka tuovat kuuntelijoille mielenkiintoisia näkökulmia ja inspiraatiota. Radio Dei Seinäjoki on tunnettu myös paikallisista uutisista ja tapahtumien tiedottamisesta. Kanava välittää ajankohtaista tietoa Seinäjoen seudun tapahtumista, konserteista, messuista ja muista kristillisistä tilaisuuksista. Näin se toimii tärkeänä tiedonlähteenä paikalliselle yhteisölle ja mahdollistaa kuuntelijoille osallistumisen ja osallistumismahdollisuuksien löytämisen.

Iskulause: "25 vuotta toivoa"

Muoto: Henkistä musiikkia.

89,4

Perustettu: 3. marraskuuta 1997

Yhteystiedot

Kommentteja

 • Johanna
  Nyt myöhästyin, no ens keskiviikkona uudestaan? Kävi yks outo juttu mieles, kun suomessa oli valmistettu se laiva. Joka olikin kiinassa ja sieltä toimitettu venäjälle. Oliko se peite juttu jollekin tulevalle tapahtumalle? Eilen siitä kaasuputkista. Oli sen kokonen alus, et olisi ehkä just sopinut kuvaan.
 • Hilkka
  Minä unelmoin että maailmassa olisi rauha.ei sotia eikä väkivaltaa missään kolkassa maailmassa.ihmiset alkaisivat huolehtia ympäristöstä ja eläimistä täällä maapallolla.kulutusta vähennettäisiin ja kierrätys materiaalit tulisivat käyttöön enemmän.keskinäinen kilpailu ja kauna eri yritysten välillä poistuisi.se jää varmaankin unelmaksi ....Jumala luo uuden taivaan ja maan aikojen lopussa.Kaunista ,siunattua syyspäivän kaikille.🍁🍄🍂
 • Hilkka
  Kyllä ovat aina ajankohtaisia.helppoa kuunneltavaa.Kiitos Jarmo💛.
 • Timo
  Saan vihdoin uusittua ajokortin. Kuulla,että Kai Kantola on sydänjuuriaan myöten Jumalan mies 🙏🏒 Kuten Matias ja allekirjoittanut👍
 • Tuulikki
  Odotan lapsenlapsiani tänne mummolaan....olen valmis :keittämään paistamaan nauramaan halaamaan ja iloitsemaan heidän kanssaan tästä päivästä! Hieno aamun ohjelma jälleen....kiitos Annemari ja Mikael🌞🌞💪.