Yle Radio Suomi Seinäjoki

93,1 FM

Yle Radio Suomi Seinäjoki
5 7

Yle Radio Suomi Seinäjoki on suomalainen radiokanava, joka tarjoaa Seinäjoen ja lähialueiden asukkaille paikallisia uutisia ja ajankohtaisia asioita, mutta myös valtakunnallisia ja kansainvälisiä uutisia. Kanavan monipuolinen ohjelmisto sisältää paikallisia keskusteluohjelmia, musiikkiohjelmia, urheilulähetyksiä sekä kulttuuriohjelmia. Kanavan tavoitteena on tarjota paikallisille kuulijoille laadukasta sisältöä sekä mahdollisuus osallistua ohjelmiin ja vaikuttaa paikalliseen keskusteluun.

Iskulause: "Aina suorana, aina läsnä"

Muoto: rock, Pop.

Omistaja: Yleisradio

Yhteystiedot

Kommentteja

 • Pia
  En ymmärrä…. Miksi piti 94 vuotiaalle kertoa petrinygårdin biisiisin sanoista! Miksi? Ei mitään yhteyttä
 • Mikko
  Kivan kuuloinen raati, kommentit ovat aina olleet parasta tässä ohjelmassa. Mukana turvallinen keskitien kantripläjäys ja Nsync, jonka teossa kuului tuotantokomitean Excel-palaveri, it is business, you know. Viitasen Piia on ihana ja pyöri kahdeksikkoa muiden ympäri, kuten hänellä usein tapa on.
 • Jouni
  Missä "siirtoketjun" osassa pätkii? Aamulla jopa uutislähetyksen alusta jäi joku tavu "matkan varrelle" 🤔
 • Allar
  Hyvät olivat kansakunnan kahvitunnin höpinät! Täytyy viikon päästä olla taas kuulolla! 👍
 • Jari Ågren
  Saiskos soimaan seinäjolle paikalis radioon pave maijasen sävelmän laulun onko sulla ikävä ollut jota ei ehkä olekaan tunteet nousoo pintaan aina kun tuan kuulee samasn aikaan ens ilta sai body guard kevin cosner ja tina tuner pelissä oli silloin rakkaus ja kuolema omalla kohdallani ja kaikki alkoi odotakomua viellä silloin tulisitko vastaan korson asemalle ja pohjalaisitain sielut kun kohtas ja rikki revitiin saisiko eeteriin nämä kappaleet seinäjoen alueelle
 • Merja
  Boney M- Babylon ja mä aina kuulen Bob Dylan. Ihmettelin pitkään mitähän Bob Dylan siellä joella puuhaa.
 • Kirsti
  Mukavaa Vapun jatkoa Hanna..Tääl sitä ollaan Porissa isännän luona ja kohta käydään syömään ja eilen illalla syötiin buffet ruokaa kun tein kaikki itse kun piti ajatella isännän ruokavaliota.. Tässä huushollissa ei ole aiemmin juhlapyhiä vietetty..joulun jälkeinen aika, uusi vuosi, pääsiäinen ja nyt vappu on vietetty yhdessä ja olen tehnyt ruuat itse joka kerta... Radiota ollaan kuunneltu koko ajan... Musiikki on ollut mukavaa ja hauskaa...🥳🎊🎉💝
 • Hannele
  Kuulolla ollaan taas,hyvät juontajat,hyvää musaa ja ihmisten mielenkiintoisia juttuja.😊❣️👍
 • Jari
  Nyt mennään metsään. Arki-iltojen kymmenen jälkeen toimitetut ohjelmat parasta Yleä. Kuuntelijoiden toivemusiikkia on jo ihan tarpeeksi!
 • Polya
  Pidän todella eetterisi keveydestä. Musiikki on rentouttavaa, uutiset ovat hyödyllisiä. Kiitos tästä, sitä on ilo kuunnella.