Tampereen Kiakkoradio - on kaupallinen radioasema, joka toimii 89,0 FM lähetyksessä Tampereen kaupungista. Tässä urheilu-uutisten lähetys sekä kaikki Tappara-Ilves-ottelut. Kiakkoradion selostajat ovat ammattitaitoisia ja intohimoisia jääkiekon ystäviä, jotka osaavat luoda mielenkiintoisen ja tunnelmallisen lähetyskokemuksen. Selostajat tuntevat pelin ja sen strategian hyvin, ja heidän kommenttinsa ja analyysinsä ovat arvokasta kuultavaa jääkiekon ystäville. Ohjelmisto on monipuolinen ja tarjoaa päivittäin ajankohtaisia uutisia, analyysiä ja keskustelua jääkiekosta.

Perustettu: 1 syyskuuta 2021

Omistaja: Pirmediat

Paikalliset radioasemat


Juontajat

  • Juha ”Linkki” Lindgren Juha ”Linkki” Lindgren Tappara-selostaja

Taajuudet

Kiakkoradio Tappara lähettää FM-lähetyksiä seuraavissa kaupungeissa:

  • Tampere 89,0

Yhteystiedot

Kommentteja

  • Aleksi P.
    Hei! Kiitos viihdyttävästä kiekkokanavasta! Saatiin radio pelittää tällä Microsoft Edgellä Mozillaakin olen käyttänyt. Olen täällä Tampereelta kuunnellut pelejä n. 8 vuotta. Niin ja kiitos selostajalle! Mukavaa pitkän kesätauon jälkeen 6kk kuunnella tuttua selostaja ääntä. Hyvin kuuluu myös Areena äänet. Tsemppiä selostamoon!
  • Aleksin P.
    Kiitos! Hienoa että yhteydet toimii, sain kiekkoradion pelittää modzillalla. Olen täällä Tampereella kuunneltu pelejä n. 8 vuotta.....hyvä tietää mistä pelejä voi kuunnella jatkossa. Tsemppiä selostamoon....! t.....-----Aleksi P------