Tampereen Kiakkoradio - on kaupallinen radioasema, joka toimii 89,0 FM lähetyksessä Tampereen kaupungista. Tässä urheilu-uutisten lähetys sekä kaikki Tappara-Ilves-ottelut. Kiakkoradion selostajat ovat ammattitaitoisia ja intohimoisia jääkiekon ystäviä, jotka osaavat luoda mielenkiintoisen ja tunnelmallisen lähetyskokemuksen. Selostajat tuntevat pelin ja sen strategian hyvin, ja heidän kommenttinsa ja analyysinsä ovat arvokasta kuultavaa jääkiekon ystäville. Ohjelmisto on monipuolinen ja tarjoaa päivittäin ajankohtaisia uutisia, analyysiä ja keskustelua jääkiekosta.

Perustettu: 1 syyskuuta 2021

Omistaja: Pirmediat

Paikalliset radioasemat


Juontajat

 • Juha ”Linkki” Lindgren Juha ”Linkki” Lindgren Tappara-selostaja

Taajuudet

Kiakkoradio Tappara lähettää FM-lähetyksiä seuraavissa kaupungeissa:

 • Tampere 89,0

Yhteystiedot

Kommentteja

 • Igor
  Pidän siitä ohjelmistosta sisältää kaikki Tappara-Ilves -ottelut, ja hyväksyn joukkueiden menestystä pistepörssin, voittojen ja tappioiden sekä playoffien kautta. Kanavalla on myös vahva näkemys joukkueiden historiasta ja perinteistä, ja seuraavan sukupolven jääkiekkoilijoita kannustetaan junioreiden sarjojen seuraamiseen.
 • Juha
  Ei ollu kolmannessa erässä juurikaan epäselvää voittajasta. Jos luulee voittavansa tuolla pelillä, niin optikolle on jonoa. 🥴 Tekisitte paikoista maalit, ja laukoakkin saa ja mielellään maalia kohti.
 • Merja-Reetta
  Heippa! Miltä taajudelta teidän peli tänään kuullaan Lahdessa. Pesutyttö Merja-Reetta...
 • Seppo
  Saisko Ilveksen vastaavalta klubilta kuvaa, että onko siellä esitteessä ensin mainittu Ilves joka tekstinkohdassa, ton punasen pallon alla vasemmalla puolella Ilves ennen Tapparaa ja Sirenillä Ilveksen huivi kaulassa? 😏 Ja toivottavasti haastattelijoina Jukka Tammi ja Jyrki Lumme.
 • Kalevi
  Pidän todella paljon kommentaattori Juha lindgren. Hän on suosikkini kaikista. Ei ihme, että hän on työskennellyt 36 vuotta.
 • Johannes
  Kiitos nettiradio niin laadukkaista otteluiden lähetyksestä. Kuuntelen sinua vain, koska olen varma sinusta.