Kiakkoradio Ilves on jääkiekkoa käsittelevä radioasema, joka keskittyy erityisesti Tampereen Ilveksen otteluiden seurantaan. Radiokanavan lähetys sisältää asiantuntevan analyysin Ilveksen pelitavasta, pelaajista ja valmentajan strategioista. Kanava on erityisen suosittu Ilves-fanien keskuudessa, ja seuraajat ovat tärkeä osa kanavan toimintaa. Nettiradio välittää fanien tunnelmia ja kommentteja suoraan lähetykseen, mikä luo ainutlaatuisen yhteisöllisyyden tunteen. Radiolähetysten aikana käydään läpi kaikki Ilveksen Liiga-kauden ottelut, ja seurataan joukkueen menestystä pistepörssin, voittojen ja tappioiden sekä playoffien kautta. Kanavalla on myös vahva näkemys Ilveksen historiasta ja perinteistä, ja seuraavan sukupolven jääkiekkoilijoita kannustetaan junioreiden sarjojen seuraamisessa.

Muoto: Uutiset.

Perustettu: 1 syyskuuta 2021

Omistaja: Pirmediat

Paikalliset radioasemat

Muut radiot


Juontajat

  • Mikko ”Aaltsi” Aaltonen Mikko ”Aaltsi” Aaltonen Ilves-selostaja

Yhteystiedot

Kommentteja

  • Sereog
    Ilveksen maalivahtipeli on ollut erinomaista tällä kaudella - heillä on todella luotettavia maalivahteja, jotka pitävät joukkueensa mukana peleissä.
  • Jorma
    Tekisitte paikoista maalit, ja laukoakkin saa ja mielellään maalia kohti.
  • Juha
    Ei ollu kolmannessa erässä juurikaan epäselvää voittajasta. Jos luulee voittavansa tuolla pelillä, niin optikolle on jonoa. 🥴