Radio Dei Lahti

106,4

Radio Dei Lahti
3 0

Radio Dei Lahti on paikallinen radiokanava, joka tarjoaa laadukasta sisältöä kristillisestä näkökulmasta. Kanava toimii Lahteen ja lähialueille suunnatulla taajuudella ja tarjoaa monipuolista ohjelmistoa, joka sisältää raamatunopetusta, hengellistä musiikkia, ajankohtaisia keskusteluja sekä paljon muuta. Radio Dei Lahti on omistautunut tarjoamaan kuuntelijoilleen syvällistä ja merkityksellistä sisältöä, joka auttaa heitä kasvamaan henkisesti ja hengellisesti. Kanava pyrkii luomaan yhteisön, joka jakaa yhteisen arvopohjan ja jonka keskiössä on usko, toivo ja rakkaus.

Iskulause: "25 vuotta toivoa"

Muoto: Henkistä musiikkia.

106,4

Perustettu: 3. marraskuuta 1997

Yhteystiedot

Kommentteja

  • Esteri
    Annetaanpa Inkerin kirkon nyt julistaa rauhassa evankeliumia, eikä sotketa politiikkaa,johon he sielläkään eivät saa sekaantua,muutoin menee kirkon ovet kiinni,niinkö Stalinin vainojen aikana.Muistetaan ne kärsimykset mitä hekin ovat saaneet tuntea.Saksalaisen kirkon ovet meni kiinni,kun pappi sotkeutua politiikkaan..Kirkossamme on vain arvovalta ns "koetuksella"!
  • Hilkka
    Minulla kummipoika jolla Usherin syndrooma.kuuro ja näkö hiipuu pikkuhiljaa.silti aina iloinen kun tapaamme.on oppinut kirjoitus kielen ja kännykällä kommunikoimme.matkustelee ympäri maailmaa tulkki mukanaan.elää rikasta elämää vammastaan huolimatta.aina elämässä kiinni kun tapaamme!!!fiksu nuori mies❤️.
  • Tuulikki
    Hyvät muistot ala ja ylä- asteelta Kaustisella. Myöhemmin täällä hämeessä olen kokenut rankat työpaikkakiusaamista. Kyllä aikuiset ihmiset osaa sen tosi hyvin. Ihan niinkuin pienet lapset hiekkalaatikolla. Kateus suurin syy naisvaltaisilla aloilla. Miksi??? Eikö voisi olla iloinen, kun toinen tekee asioita erilailla?