Radio Dei Lahti

106,4

logo Radio Dei Lahti
3 0

Radio Dei Lahti on paikallinen radiokanava, joka tarjoaa laadukasta sisältöä kristillisestä näkökulmasta. Kanava toimii Lahteen ja lähialueille suunnatulla taajuudella ja tarjoaa monipuolista ohjelmistoa, joka sisältää raamatunopetusta, hengellistä musiikkia, ajankohtaisia keskusteluja sekä paljon muuta. Radio Dei Lahti on omistautunut tarjoamaan kuuntelijoilleen syvällistä ja merkityksellistä sisältöä, joka auttaa heitä kasvamaan henkisesti ja hengellisesti. Kanava pyrkii luomaan yhteisön, joka jakaa yhteisen arvopohjan ja jonka keskiössä on usko, toivo ja rakkaus.

Iskulause: "25 vuotta toivoa"

Muoto: Henkistä musiikkia.

Perustettu: 3. marraskuuta 1997

Yhteystiedot

Kommentteja

 • Hilkka
  Minulla kummipoika jolla Usherin syndrooma.kuuro ja näkö hiipuu pikkuhiljaa.silti aina iloinen kun tapaamme.on oppinut kirjoitus kielen ja kännykällä kommunikoimme.matkustelee ympäri maailmaa tulkki mukanaan.elää rikasta elämää vammastaan huolimatta.aina elämässä kiinni kun tapaamme!!!fiksu nuori mies❤️.
 • Tuulikki
  Hyvät muistot ala ja ylä- asteelta Kaustisella. Myöhemmin täällä hämeessä olen kokenut rankat työpaikkakiusaamista. Kyllä aikuiset ihmiset osaa sen tosi hyvin. Ihan niinkuin pienet lapset hiekkalaatikolla. Kateus suurin syy naisvaltaisilla aloilla. Miksi??? Eikö voisi olla iloinen, kun toinen tekee asioita erilailla?
 • Kaisu
  Jos olisin päivän siellä kalifin paikalla-iskisin tuutista perusevankeliumia hyvien raamatunopettajien kautta-väliin nyyhkymusaa (lohduttavaa). Radio Dei on mielestäni ihan ok jo nyt-jokaiselle jotain. Ja saa toimittajatkin olla omaa mieltä. Raamatussa pitäytyminen, rakkaudellisuus, armon esillä pito-mutta ei mitään lällynlällyn-lovea, vaan sitä Rakkautta, jota Isä lapsilleen antaa. Kuri ja laki-mutta armo ylenpalttinen. Rukouksia joka välissä ja aamu-ja iltahartaus.
 • Lea
  Katsoin Linnan juhlat ja jatkotkin melkein loppuun asti. Sirkusesitykset olivat kyllä aika hurjia. Ja Juha Tapion esityksestä saan aina mielen rauhan.