Yle Radio Suomi Lahti

97,9 FM

Yle Radio Suomi Lahti
5 0

Yhteystiedot

Kommentteja

 • Jouni
  Joka urheilu ja liikuntapaikka on täällä lahessa tässä jamassa sen takia koska ollaan juututtu 80-90 luvulle ja ikävä kyllä nyt kaikille lajeille tarvittais kaikkea samanaikasesti ja puhutaan olevinaan urheilukaupunkista.
 • Mikko
  Kävin paloa seuraavana iltana romuläjän vieressä.. kyllä siinä isolla miehellä kyynel tirskahti silmäkulmaan. Oli se lohduton näky.
 • Kimmo
  Höpö höpö.. Ihmisen aiheuttama on arvoitu noin 4 %(kaikki ihmisen toimet) luonto päästää 96 %.. JA hiilidioksidia on ilmamassassa noin 0.04 % Eli puhutaan hyvin pienistä määristä.Mitä enemmän hiilidioksidia ilmassa sitä paremmin kasvit kasvavat. Esim Kasvihuone viljelmillä sinne lisätään hiilidioksidia ilmaan.
 • Timo
  Niin. Järkeä ei saa ihmisten päähän edes ihmisten luomalla asioiden suurmahdollistaja pätäkkälällä, eli siinä sitten kärvistellään taloudellisten pätäkkälä ahdinkojen kanssa joka on loppupelissä " se suurin murhe maailmassa ". Ilkivallan teko on kaikenikäisten asia. Kaikki paikat hajotetaan ja sotketaan. 🤷‍♂️
 • Irma
  kyläkauppojen väheneminen kertoo siitä, että maaseudulla vähenee asukkaat ja maaseutu autioituu. kun kaupat vähenevät niin matkat pitenevät ja pienet säästötkin hupenevat. Kimppakyydit auttaisivat asiassa. On surullista. Ikääntyneet jäävät huonoon tilaan ja ahdinkoon.