Yle Radio Suomi Lahti

97,9 FM

Yle Radio Suomi Lahti
5 0

Yhteystiedot

Kommentteja

 • Jouni
  Joka urheilu ja liikuntapaikka on täällä lahessa tässä jamassa sen takia koska ollaan juututtu 80-90 luvulle ja ikävä kyllä nyt kaikille lajeille tarvittais kaikkea samanaikasesti ja puhutaan olevinaan urheilukaupunkista.
 • Mikko
  Kävin paloa seuraavana iltana romuläjän vieressä.. kyllä siinä isolla miehellä kyynel tirskahti silmäkulmaan. Oli se lohduton näky.
 • Kimmo
  Höpö höpö.. Ihmisen aiheuttama on arvoitu noin 4 %(kaikki ihmisen toimet) luonto päästää 96 %.. JA hiilidioksidia on ilmamassassa noin 0.04 % Eli puhutaan hyvin pienistä määristä.Mitä enemmän hiilidioksidia ilmassa sitä paremmin kasvit kasvavat. Esim Kasvihuone viljelmillä sinne lisätään hiilidioksidia ilmaan.
 • Timo
  Niin. Järkeä ei saa ihmisten päähän edes ihmisten luomalla asioiden suurmahdollistaja pätäkkälällä, eli siinä sitten kärvistellään taloudellisten pätäkkälä ahdinkojen kanssa joka on loppupelissä " se suurin murhe maailmassa ". Ilkivallan teko on kaikenikäisten asia. Kaikki paikat hajotetaan ja sotketaan. 🤷‍♂️
 • Irma
  kyläkauppojen väheneminen kertoo siitä, että maaseudulla vähenee asukkaat ja maaseutu autioituu. kun kaupat vähenevät niin matkat pitenevät ja pienet säästötkin hupenevat. Kimppakyydit auttaisivat asiassa. On surullista. Ikääntyneet jäävät huonoon tilaan ja ahdinkoon.
 • Mirja
  Hyvä idea oli, että ensin tuli musiikki ja sen jälkeen kerrottiin, mistä sarjasta oli. Sai arvailla😊
 • Jarmo
  Vesijärvenkadulta pitäisi poistaa kaikki valottomat tienylityspaikat. Vilkas kaksisuuntainen katu molempiin suuntiin. Ei mitään järkeä että jalankulkijat pomppii sinne väliin ja pysäyttää koko jonon. Siinä on vissiin viisi ylityspaikkaa parin sadan metrin pätkällä sairaalanmäellä, vähempikin riittäisi.
 • Christer
  Ihan huuhaata 😂😂 muistan lapsuudesta kun sain lätkämailan ja lätkähanskat joululahjaksi sitten piti päästä ulos luistelemaan ja pelaa kiekkoo , mun äidin faija eli isoisä vaan sano että tu kattoo ikkunasta , maa mustana nurmikko vihreänä ja vettä tuli vaakatasossa , talvet on vaihdellut koko ajan , tämä siis n. 1973 tai jotain
 • Vika
  Rakastuin sinuun keveydestäsi ja positiivisesta tunnelmastasi, eikä tämä ole sattumaa. Olet aina iloinen. Kiitos siitä.