Yle Radio Suomi Hämeenlinna

99,2 FM

Yle Radio Suomi Hämeenlinna
4 2

Yle Radio Suomi Hämeenlinna on alueellinen radiokanava, joka tarjoaa monipuolista sisältöä Hämeen alueen kuuntelijoille. Kanava lähettää lähes ympäri vuorokauden, ja sen ohjelmisto koostuu ajankohtaisista uutisista, mielenkiintoisista keskusteluohjelmista, viihdettä ja musiikkia eri genreistä. Aamu- ja päiväohjelmissa kuulet tuoreimmat uutiset ja ajankohtaiset keskustelut Hämeenlinnan ja Kanta-Hämeen alueelta. Kanavan juontajat pitävät sinut ajan tasalla paikallisista tapahtumista ja ilmiöistä sekä tarjoavat mielenkiintoisia haastatteluja eri alojen vaikuttajien kanssa. Iltapäivisin ja iltaisin Yle Radio Suomi Hämeenlinna tarjoaa monipuolista musiikkia eri genreistä, kuten popista rockiin ja klassisesta musiikista jazzin kautta maailmanmusiikkiin. Viikonloppuisin kanava tarjoaa erityisen runsaan ohjelmiston, johon kuuluu esimerkiksi paikallisia urheilutapahtumia, musiikkifestivaaleja ja kulttuuritapahtumia. Kanavan juontajat ja toimittajat ovat paikallisia asiantuntijoita, jotka tuntevat alueen ja sen ilmiöt hyvin.

Iskulause: "Aina suorana, aina läsnä"

Muoto: rock, Pop.

99,2 FM

Yhteystiedot

Kommentteja

 • Sirpa
  Ei tarvitse. Mitä jos edes tässä asiassa kieltäydyttäisiin amerikkalaisuuden apinoinnista ja pysyteltäisiin suomalaisessa juhlakulttuurissa.
 • Susanna
  Kirjeessä taisi olla virke, jossa mainittiin, että liittymismaksuja on tullut budjetointia vähemmän ja siksi pitää nostaa kaikkia maksuja. Onko käynyt niin, että tuloihin on jo etukäteen huomioitu mahdolliset liittymismaksut ja se emämoka taloushallinnn toimissa revitään kuluttajilta? Kuka sen virheen teki? Kuluttajako? Tuskin!
 • Jani
  Voi voi, keskityttäisiin ennemmin ydinvoimaan jotta saataisiin sähköä myös silloin kun sataa ja on pimeää. Noi paneelit on ihan ok talojen katoilla tuottamassa kesän ajan sähköä kotitarpeisiin.
 • Taru
  Mitäpä jos hyvinvointialueet keskittyisivät ihan vaan siihen soteen, poistettaisiin tätä hallinnollista himmeliä, joiden palkat on tähtitieteelliset. Siinähän niitä säästöjä syntyy.
 • Eija
  Oikein hyviä eläkepäiviä. Aina kaupassa poikettiin, kun ohi ajettiin. Ihana kauppa, oikein kunnon kyläkauppa, kaikkea mahdollista löytyi. Isäntä savusta mitä mainiointa savukalaa.