Yle Radio Suomi Hämeenlinna

99,2 FM

logo Yle Radio Suomi Hämeenlinna
3 1

Yle Radio Suomi Hämeenlinna on alueellinen radiokanava, joka tarjoaa monipuolista sisältöä Hämeen alueen kuuntelijoille. Kanava lähettää lähes ympäri vuorokauden, ja sen ohjelmisto koostuu ajankohtaisista uutisista, mielenkiintoisista keskusteluohjelmista, viihdettä ja musiikkia eri genreistä. Aamu- ja päiväohjelmissa kuulet tuoreimmat uutiset ja ajankohtaiset keskustelut Hämeenlinnan ja Kanta-Hämeen alueelta. Kanavan juontajat pitävät sinut ajan tasalla paikallisista tapahtumista ja ilmiöistä sekä tarjoavat mielenkiintoisia haastatteluja eri alojen vaikuttajien kanssa. Iltapäivisin ja iltaisin Yle Radio Suomi Hämeenlinna tarjoaa monipuolista musiikkia eri genreistä, kuten popista rockiin ja klassisesta musiikista jazzin kautta maailmanmusiikkiin. Viikonloppuisin kanava tarjoaa erityisen runsaan ohjelmiston, johon kuuluu esimerkiksi paikallisia urheilutapahtumia, musiikkifestivaaleja ja kulttuuritapahtumia. Kanavan juontajat ja toimittajat ovat paikallisia asiantuntijoita, jotka tuntevat alueen ja sen ilmiöt hyvin.

Iskulause: "Aina suorana, aina läsnä"

Muoto: rock, Pop.

Yhteystiedot

Kommentteja

  • Tommi
    Viimeksi kun menin tuossa risteyksessä niin jalankulkijoiden liikennevalot olivat ihan vinksin vonksin eikä tietä ylittävä nähnyt mikä valo palaa. Se tosin on varmaan jo korjattu, kun tästä on pari päivää..
  • Anja
    Tuon minäkin haluaisin teatterissa nähdä! Niin voimallisesti kuvitin kuunnellessani kirjaa.
  • Mikael
    Mielestäni tämä on kanta häme -alueen paras radioasema. kuuntele radio on ilo, kytken sinut päälle jatkuvasti vähintään kerran viikossa.