Yle Radio Suomi Joensuu

106,9 FM

logo Yle Radio Suomi Joensuu
5 2

Yle Radio Suomi Joensuu on maakuntaradio, joka tarjoaa kuulijoilleen monipuolista ja ajankohtaista sisältöä. Kanava tarjoaa laajan valikoiman ohjelmia, jotka sisältävät niin uutisia, viihdettä, kuin myös musiikkia. Kanavan ohjelmisto on suunniteltu tavoittamaan kaikenikäiset kuulijat, ja se sisältää ohjelmia aikaisesta aamusta myöhään iltaan. Aamulla kanavalla on ajankohtaiset uutiset ja mielenkiintoiset haastattelut, kun taas päivällä kuulijat voivat nauttia monipuolisesta musiikkivalikoimasta. Illalla kanava tarjoaa viihdettä ja keskusteluohjelmia, joissa käsitellään ajankohtaisia aiheita. Lisäksi kanava välittää urheilutapahtumia ja tarjoaa kattavan urheilu-uutisoinnin. Nettiradio on siis monipuolinen radiokanava, joka tarjoaa kuulijoilleen laadukasta sisältöä ympäri vuorokauden.

Iskulause: "Aina suorana, aina läsnä"

Muoto: rock, Pop.

Yhteystiedot

Kommentteja

 • Kristiina
  Olin taas kerran Jämsän Pavilla keikalla. Seuraavana maanantaina oli lukiossa luokkakuvaus, minulla oli musta huivi kaulassa, koska kaulassani luki kissankokoisilla kirjaimilla Hakulisen nimmari mustalla permanenttitussilla. 🙃 Oi niitä aikoja 🤗
 • Maria
  Kyllä oli niin tyhjänpäiväinen N´Syncin kipale mutta. Aivan jäätävän hieno kappale tämä Viitasen Piian Paras kellua vaan ❤ Meinasin ajaa ihan ohi risteysten kun autossa kuuntelin Levylautakuntaa 🙂
 • Raimo
  ei toiminu linkki, eivät halua tietää mitä mieltä ollaan. ja mitä kysymykseen tulee niin miksi oppositioo työnnetään kaikkiin medioihin valittamaan hallitusohjelmasta. koska kansa on valinnut edustajansa ja se ei miellytä yleä!.
 • Anne
  Sanna ja Matti ❤️❤️ niin mukavaa kuunneltavaa! Olette ihania😘 Nämä teidän retket ovat parasta👏🏻 Kerroitte et torilla oli ranskiksia…sinne siis!
 • Marja
  Kuuntelen. Hänellä oli hauska stadup keikka Lappeenrannassa reilut vuosi sitten🤗
 • Mikko-Oskari
  Äh, olin ajatellut kutsua Ollin lämmitystalkoisiin Suomalaisen saunan päivänä kesäkuussa, mutta se on lauantai... Tulee sitten ilman mikrofoonia!
 • Mikkeli
  Radiouutisten ankkureita on juuri niin korkealla tasolla. Tästä syystä rakastuin sinuun, odotan jokaista uutta julkaisua.