Yle Radio Suomi Lappeenranta

89,1 FM

logo Yle Radio Suomi Lappeenranta
4 0

Yle Radio Suomi Lappeenranta on osa Yleisradion valtakunnallista radiokanavaa, joka tarjoaa ajankohtaista tietoa ja viihdettä Etelä-Karjalan alueella asuville ja alueen tapahtumista kiinnostuneille kuulijoille. Kanava lähettää monipuolista ohjelmistoa, joka koostuu uutisista, ajankohtaisista keskusteluohjelmista, musiikista sekä paikallisista tapahtumista ja kulttuurista kertovista ohjelmista.

Iskulause: "Aina suorana, aina läsnä"

Muoto: rock, Pop.

Omistaja: Yleisradio

Yhteystiedot

Kommentteja

 • Siri
  Rupesin laskemaan kultaköynnökseni alkuperää, se lienee lapsuudenkodistani 1980-luvun alussa mukaan otettu, kun lähdin maailmalle. Miten se onkin pysynyt hengissä 40 vuotta, kun onnistun yleensä saamaan kaikki kasvit hengiltä? Tuota 40 v muinaisempia kasveja meillä ei kodissa ole.
 • Helena
  Kaunein kieli ja niin sydämeenkäyviä nostalgisia biisejä, kiitos tästä ♥️ Enemmänkin saisi soittaa Charles Aznavouria, Mireille Mathieuta ja Joe Dassinia. Ai että! Ja Dalida!
 • Päivi
  Aina kuuntelen. Iltavuorossakin radiokuulosuojaimista. Aina radio puhlariasemalla.❤️
 • Janne
  Paljon myös nuorempaa musiikkia mitä muilta kanavilta on ennen kuulunut menneiltä vuosilta esim. dancea ja hiphoppia ja rnb. tä ja heviä
 • Olavi
  yle areena radio-ohjelmat on aina kärjessä. Yleensä kuuntelen vain uutisia, mutta täällä tekivät vaikutuksen myös esittäjät. Siksi annan sinulle arvosanan 5.